Onze doelstellingen

Onze doelstellingen zijn gebaseerd op het geluk van het kind en de ontwikkeling die hierbij gepaard gaat helpen faciliteren. Deze zijn gebaseerd op de volgende pijlers:

  • Met plezier leren
    Met plezier kinderen leren om het hele leven lang zingeving te geven aan hun leven en daarmee het leven van anderen en de aarde te verbeteren. 
  • Doen wat je leuk vindt
    Kinderen in staat stellen om te doen wat ze leuk vinden, ze helpen te doen waar ze goed in zijn en zich met plezier laten ontwikkelen. 
  • Voedzame bodem
    Een vrolijke, veilige en leerzame omgeving bieden aan kinderen en ze kennis laten maken met het voorrecht van een leven lang leren. 

Onderdelen

Bij ‘Leraar in de buurt’ komen alle onderdelen die van toepassing zijn om het leven op aarde te kunnen faciliteren aan bod. Hierbij worden zowel lesstof als, leraren, experts en locaties aangeboden om kennis en vaardigheden eigen te maken. Wij hebben alle facetten van het leven en bijbehorende leerprocessen ondergebracht in verschillende categorieën.

Laten we in contact komen

Is er nog iets onduidelijk of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk.